Spoštovani ljubljanskii knjižničarji!

Letos Društvo bibliotekarjev Ljubljana praznuje 50 let samostojnega delovanja (in 64 let povezovanja ljubljanskih knjižničarjev). To priložnost bomo obeležili z različnimi dejavnostmi. V delu je digitalizacija društvenega arhiva, katerega pa bi želeli dopolniti tudi s fotografijami. Ker mnogi od vas doma hranite fotografije z društvenih izletov, strokovnih ekskurzij, srečanj, vas prosimo za pomoč pri grajenju slikovnega arhiva.

Če imate fotografije v digitalnem formatu, jih lahko pošljete na naslov anja.frkovic-trsan@mklj.si. Vsako fotografijo ali vsebinski skupek fotografij prosimo, pošljite v ločenem sporočilu in v sporočilu nadvse podrobno dopišite vsebino dogodka (naslov dogodka, kraj, datum, osebe na fotografiji).

Zbiramo pa tudi fotografije na papirju, katere bi digitalizirali in vam jih vrnili. Zbiranje bo potekalo v Mestni knjižnici Ljubljana, vsak torek do 17. aprila, od 10. do 12. ure. Prosimo vas, da se predhodno najavite pri kolegici Anji Frković Tršan na telefonsko številko 01 308 51 75 ali e-naslov anja.frkovic-trsan@mklj.si. Skeniranje gradiva bomo izvajali v prostorih Mestne knjižnice Ljubljana na Slovenski cesti 47 (vhod iz pasaže Evropa iz smeri Slovenske ceste – 1. nadstropje, slika)

Veseli bomo vašega sodelovanja!

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)