Spoštovani!

Društvo bibliotekarjev Ljubljana vabi na delavnico “Reševanje sporov na delovnem mestu s pomočjo mediacije”.

Datum: sobota, 5. junij 2021
Prostor: Trubarjeva hiša literature, (pri Tromostovju)
Število udeležencev: največ 15
Cena tečaja: 45 EUR* / na tečajnika *Cena vključuje zajtrk (kava, čaj, limonada, rogljiček) in toplo kosilo (bife; glavna jed, solata, sladica).

Opis delavnice:
Na sami delavnici bodo predstavljene faze mediacijskega postopka, ki so nam lahko v podporo, ko nastane na delovnem mestu konfliktna situacija. Skozi delavnico se bomo spoznali z managementom obvladovanja konflikta, veščino, ki je danes še kako pomembna. Mediacija nam pomaga namreč odnose ohraniti in ne razdreti, saj konflikti predvsem nastajajo iz čustvenih zank in so drugi ljudje samo sprožilci. Da to zaznamo in se lahko s tem soočimo, so nam v pomoč mediacijske tehnike. Na delavnici bomo s teoretičnim delom ter z vajami na primerih iz knjižničarske prakse osvojili osnove mediacije in mediacijskega strukturiranega postopka, ki temelji na zaupnosti in je usmerjena v sporazumno rešitev. Udeleženci bodo osvojene temeljne veščine mediacije že naslednji dan lahko implementirali v svoje delovno okolje.

Predavateljici: licencirani mediatorki in bibliotekarki Mojca Trtnik in Veronika Potočnik

Mojca Trtnik
Veronika Potočnik

Prijava poteka na povezavi: https://www.1ka.si/a/298301

Na voljo smo vam tudi za vaša vprašanja: info@dbl.si

Udeleženci znesek poravnate predhodno, na TRR društva (IBAN: SI56 6100 0002 2027 592, namen Delavnica, sklic 00-00). 
VEČ INFORMACIJ BOMO OBJAVILI V APRILU 2021.

V primeru, da delavnica ne bo izvedena zaradi višje sile ali premalo prijav, vam bomo denar v celoti povrnili na vaš TRR račun.

Če udeleženec želi, lahko račun izstavimo tudi na ime podjetja (fakultete, knjižnice). V tem primeru naj podjetje pošlje naročilnico blagajničarki DBL Maji Peteh (maja.peteh@gozdis.si). Na podlagi poslane naročilnice bo izstavljen ‘originalni’ račun.

Prijazno vabljene, vabljeni!

mag. Ana Zdravje, predsednica DBL

(Skupno 416 obiskov, današnjih obiskov 1)