Društvo bibliotekarjev Ljubljana vas vljudno vabi na strokovno srečanje z naslovom »Poklicna pot bibliotekarja«, katerega soorganiziratorja sta tudi Sekcija študentov bibliotekarstva in Sekcija za izobraževanje in kadre pri ZBDS.  Srečanje je namenjeno izmenjavi izkušenj in mnenj o zaposlitvenih možnosti diplomiranih bibliotekarjev, njihovem delu in delovnih pogojev. K pogovoru smo povabili diplomirane bibliotekarje, ki so zaposleni v knjižničarstvu in izven knjižničarstva. Pridružili se nam bosta tudi predsednica Zveze bibliotekarskih društev Slovenije mag. Sabina Fras Popovič in predstavnica Združenja splošnih knjižnic mag. Jelka Gazvoda.

Program:
17:10  Pozdravni nagovor in predstavitev DBL (mag. Maja Božič)
17:20  Predstavitev ZBDS (mag. Sabina Fras Popovič)
17:35  Možnosti zaposlovanja v splošnih knjižnicah (mag. Jelka Gazvoda)
17:50  Predstavitve poklicnih poti diplomiranih bibliotekarjev, njihovega dela in kvalifikacij, potrebnih za njihovo delovno mesto …
18:50  Razprava

Srečanje je predvsem namenjeno študentom bibliotekarstva, saj jim želimo omogočiti neformalno srečanje z bodočimi delodajalci in sodelavci.

Srečanje bo potekalo v Ljubljani, v Trubarjevi hiši literature , v torek, 24. aprila 2012, s pričetkom ob 17. uri. Zaključek je predviden do 20. ure.

VABLJENI!

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)