Spoštovani člani in članice,

vabimo vas na zbor članov Društva bibliotekarjev Ljubljana, ki bo v četrtek, 10. marca 2022, ob 14.00 in bo potekal preko aplikacije Zoom.

Program

 1. Otvoritev Zbora članov, potrditev dnevnega reda, izvolitev delovnega predsedstva Zbora članov in izvolitev verifikacijske komisije
 2. Pogovor s predsednico ZBDS Damjano Vovk 
 3. Finančno in programsko poročilo DBL za leto 2021
 4. Finančni in programski načrt DBL za obdobje 2022–2023
 5. Razno

Člani z urejenimi članskimi obveznostmi in glasovalno pravico boste dogodek spremljali preko Zooma, saj se bo na ta način izvajalo tudi glasovanje.

Povezava za Zoom https://us06web.zoom.us/j/81252143319 .

Zbor članov bodo lahko vsi spremljali preko pretočnega kanala Youtube ZBDS (https://www.youtube.com/channel/UCkqc7mDWa12mESNty7i9Z2w/featured).

Vljudno vas prosim, da se v videokonferenčno platformo Zoom prijavite z vašim imenom in priimkom, da vas bomo prepoznali in vam odobrili sodelovanje na  Zboru članov. Vsak prijavljeni bo imel le en glasovalni glas, zato odsvetujemo skupinsko prijavo in sodelovanje na srečanju.

Tehnični napotki in smernice

 • Prosimo vas, da se vključite prek povezave pet minut prej.
 • Vsi boste imeli vklopljeno možnost govora in slike.
 • Vsi udeleženci boste imeli možnost pošiljati svoja vprašanja v »chat« rubriko. Ta vprašanja bodo vidna vsem, da ne bo prišlo do podvajanja vprašanj.
 • Iz te rubrike bomo sproti odgovarjali na vaša vprašanja. V kolikor bi kdo ob vprašanju želel komentar, bo seveda dobil besedo.
 • Srečanje bo trajalo največ dve uri.
 • Prosim vas za potrpežljivost in razumevanje ob morebitnih zapletih ter drobnih tehničnih težavah.
 • Prosim vas tudi za potrpežljivost, če se vam prekine povezava na dogodek. V primeru, da je prišlo do prekinitve vaše internetne povezave, se ponovno prijavite na povezavo, ki ste jo prejeli v povabilu.

Vljudno vabljeni!

Vabilo PDF >>

Lepe pozdrave,
mag. Ana Zdravje
predsednica DBL

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)